zondag 17 juni 2012

Oldtimerrit kontich 17-06-2012

Af en toe een beetje zon,niet te warm,veel volk en een gezellig sfeertje maakte dat deze dag goed gestart was. De geplande rondrit was voorzien om 13.30u vertrek tijd aan de kerk van Kontich. Bij onze aankomst om 13.00u zochten we ons een plaatsje tussen de andere oldtimers. Na even zelf de andere wagens te hebben bewonderd werd het startsein gegeven voor de eigenlijke rit. In karavaan (40 wagens) reden we op een gezapige snelheid richting Mechelen.
Daar aangekomen was de grote markt speciaal voorzien voor onze bolides. Mensen die hun zondag doorbrachten op een van de vele terrasjes of er gewoon rond kuierde kregen er alvast een attractie bij. Ook even kennismaken met enkele bekende .
Tegen 15.00u vertrokken we samen terug richting Kontich, maar voor we de Grote Markt verlieten kreeg één ieder de kans om zijn wagen even in de kijker te zetten,en dit door midden op de Markt rond een opgestelde 360° camera te rijden.  Succes verzekerd!!(Dit gaat nog uitgezonden worden).
Terug in Kontich hebben we de prijsuitreiking nog bijgewoond en dan richting huis vertrokken met alweer enkele mooie kilometers op de teller.
Foto's

Even vermelden dat er in de nabije toekomst een nieuwe restauratie op het programma staat, namelijk een Tr3a Van 1960 (zie link op startpagina)
Foto

Geen opmerkingen: